Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (4.05 secunde)
Careva dintre Cristian Preda, Cotoa sau Paleologu va castiga, probabil, un post de prim-vice. Vad ca pe nimeni nu intereseaza cine si cum au fost desemnati cei 1500 de delegati la paranghelie. ... De la infiintarea sa, PDL a fost un organism profund nedemocratic.
Sorin Rosca Stanescu) Iata o intrebare de acum retorica. Pentru ca se observa cat se poate de clar ca PDL se opune oricarei formule prin care sa fie facilitat un larg scrutin la referendumul din 29.
Este ziua care aminteste de victoria finala pentru eliberarea Transilvaniei de Nord de catre militarii Diviziei a 9-a Infanterie. ... Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a conferit "Emblema de Onoare a Armatei Romaniei".
Constiinta unui Liberal de Stanga: Ce ne spune noua basescu Iesirea lui basescu, de sambata seara, a avut un singur scop: ... PPE risca sa si-o ia zdravan in freza (bine, nu va fi singurul lovit!), pe motiv de austeritate. Si atunci nu exista decat o linie de aparare:
Nu mi-as permite niciodata Dupa ce presa a relatat afirmatiile sale de luni, din cadrul dezbaterilor asupra unei initiative legislative privind declararea zilei de 26 Octombrie - Ziua Miscarii de Rezistenta Armata Anticomunista, senatorul PSD Serban Nicolae revine cu explicatii si acuza agentia news.ro ca i-a denaturat afirmatiile.
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca. ... Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca executivul a majorat salariul minim brut pe tara pentru anul 2011 de la 600 la 670 de lei.
Paula Iacob, dezvaluiri emotionante de la intalnirea cu Becali Avocata Paula Iacob a dezvaluit mai multe detalii de la intrevederea pe care a avut-o, vineri, cu Gigi Becali. Ea a fost insotita de un doctorand la teologie, care a discutat despre mai multe subiecte cu finantatorului Stelei.
Interviu realizat de Andreea Giuclea, cu ocazia evenimentului de premiere a castigatorilor programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet". ... De ce ati hotarat sa va implicati in Fundatia Orange?
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (cuprins) Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Asteptand apoi ca facerea sa mai aiba loc o data, Cu Apocalipsa nu te poti juca de-a mama si de-a tata Trebuie sa nu mimezi tragedia ce sta sa vina, Sa nu ai aerul stiutor ca totul se pregateste sa nu mai fie, Saruta-ma, totusi, cu sentimentul c-o sa intram in istorie Fa-o patetic, din tot sufletul, si nu trage cu ochiul sa vezi ce spune lumea.
A fi scriitor inseamna a recunoaste ranile secrete pe care le purtam in noi - atat de tainice, incat noi insine abia ne dam seama de ele - si a le explora cu rabdare, a le cunoaste, a le limpezi, a stapani suferintele si a le preschimba in elemente constiente ale spiritului si scrisului nostru.
Povesti de success: Irina Cajal - Subsecretar de Stat, Ministerul Culturii Una dintre cele mai complexe personalitati ale comunitatii evreiesti din Romania este o femeie.
FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! Expozitia de la Palatul Parlamentului, Sala CONSTANTIN BRANCUSI,cuprinde 13 picturi si o instalatie, prezentate la vernisaj cu multa verva si har, de insasi autoarea lucrarilor. ... Sa-i dam cuvantul chiar artistei, care urmeaza un master la Academia de Arta.
Ne putem reintoarce in locuri pline de emotii sau revedea chipuri dragi noua atunci cand ne este dor.
Paul si Virginia - Bernardin de Saint-Pierre (Autoare:
Gheorghe Amza, fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitații Politehnice din Bucuresti, a lansat recent, la Libraria Mihai Eminescu, un nou volum de poezii intitulat:
Ceea ce inseamna, de fapt, ca in aceste tari lipseste un plan de lupta contra cancerului care are cativa piloni esentiali: preventie, depistare precoce, tratament si ingrijire pe termen lung cu scopul de a evita suferintele pacientilor.
Conform Talmudului, Dumnezeu i-a dat cate noua zecimi din frumusetea si stiinta lumii dar si noua zecimi din toata tristetea si suferinta Pamantului, si orasul, mai vechi decat multe alte asezari, a fost cucerit de 18 ori, daramat si reconstruit de fiecare data, ajungand in zilele noastre sa fie adorat de cele trei mari religii monoteiste.
In Romania, nu exista nici un medicament din cannabis In prezent, in UE e autorizat un spray buco-faringian pe baza de extract de cannabis Romania nu a primit nici o solicitare de punere pe piata a medicamentului sativex, unicul pe baza de extract de cannabis, autorizat in aproximativ 15 tari europene, subliniaza farmacist Anca Crupariu, purtator de cuvant al Agentiei Nationale a Medicamentului.
Au adus in fata spectatorilor cazuri, situatii in care se zbat napastuiti ai soartei, in special copii, lipsiti de cele mai elementare atribute ale copilariei.
google-analytics.com